ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Europa League: Δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος: Έχασε 0-2 από την Λέγκια (βίντεο)

Europa League: Δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος: Έχασε 0-2 από την Λέγκια (βίντεο)

Ο Ατρόμητος, έχασε από τη Λέγκια Βαρσοβίας με 2-0 στην έδρα του και είπε… αντίο στο Europa League.

Στο 29ο λεπτό η Λέγκια προηγήθηκε χάρη στο διαγώνιο σουτ του Στολάρσκι έξω από την περιοχή. Οι Πολωνοί διπλασίασαν τα τέρματά τους και κλείδωσαν την πρόκριση στο 51′ με σουτ του Γκβίλια στην κλειστή γωνία του Μέγιερι.

H περιγραφή του αγώνα Ατρόμητος – Λέγκια Βαρσοβίας από το Iefimerida.gr
Σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης, στο σημερινό (14/08) η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν σαφώς πιο απειλητική, έχασε αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ρόσα, ωστόσο, στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία και όχι ποιος φτάνει κοντά στο γκολ. Η Λέγκια χωρίς να εντυπωσιάσει βρήκε το γκολ σε μία φάση που δεν φαινόταν πως θα είχε αυτή την κατάληξη κι από τη στιγμή που προηγήθηκε τα πράγματα έγιναν πιο απλά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ατρόμητος (4-3-3): Μέγερι, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον (69’ Ούμπιδες), Καχίλα (58’ Ουγκράι), Χαρίσης, Ρόσα, Μανούσος, Βέλλιος (83’ Ενσικουλού).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λέγκια Βαρσοβίας (4-2-3-1): Μαγέσκι, Στολάρσκι, Λέβτσουκ, Γεντρτσέτσικ, Ρότσα (62’ Βιέτσεσκα), Μαρτίνς, Καφού, Βέσοβιτς (68’ Ναγκί), Γκβίλια, Λουκίνιας (77’ Καρλίτο), Κουλένοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.