ΑΕΚ: Δεν πάει πουθενά ο Μ. Λιβάγια – Θέλει να παίξει στην «Αγιά Σοφιά»

ΑΕΚ: Δεν πάει πουθενά ο Μ. Λιβάγια – Θέλει να παίξει στην «Αγιά Σοφιά»

Τι και αν αρκετές ομάδες του εξωτερικού έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του; Ο Μάρκο Λιβάγια θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ και να αγωνιστεί στην «Αγιά Σοφιά».

Πρόσφατη η περίπτωση της Σπαλ στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με την Ένωση να απαντά αρνητικά στις προτάσεις της ιταλικής ομάδας για τον Κροάτη επιθετικό.

Το συμβόλαιο του Λιβάγια λήγει το καλοκαίρι του 2021 και σύντομα πρέπει να πέσει στο τραπέζι η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του, μιας και από τον ερχόμενο Γενάρη ο παίκτης θα μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί.

Σύμφωνα όμως με την «Ώρα», πρόθεση του 26χρονου άσου είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ και να είναι στην ομάδα που -καλώς εχόντων των πραγμάτων- το 2021 θα μπει στην «Αγια-Σοφιά».

Ο Λιβάγια έχει «δεθεί» με την ΑΕΚ αλλά και με την Ελλάδα, στην οποία περνά πάρα πολύ καλά με την οικογένειά του, και δε σκέφτεται να αποχωρήσει, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, το «μπαλάκι» πέφτει στην ΑΕΚ, που πρέπει να κινήσει σύντομα διαδικασίες για νέο συμβόλαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.