ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Τελευταία αγωνιστική σήμερα με δύο ντέρμπι στον «ορίζοντα»

Ελληνικό πρωτάθλημα: Τελευταία αγωνιστική σήμερα με δύο ντέρμπι στον «ορίζοντα»

Τελευταία αγωνιστική σήμερα για τα πλέι οφ της Super League, με δύο κρίσιμα παιχνίδια για την 2η θέση.

Στα… πόδια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ βρίσκεται το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν, με την ΑΕΚ να ελπίζει σε θαύμα για την συμμετοχής της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τον ελλιπή Άρη, ο οποίος θα μπει στην Τούμπα με 13μελή αποστολή στο φινάλε μίας περίεργης σεζόν για τους «κίτρινους». Ο ΠΑΟΚ με νίκη ή ισοπαλία παίρνει τη 2η θέση και την θέση για τα προκριματικά του Champions League.

Την ίδια ώρα, η «Ένωση» αντιμετωπίζει τους Πειραιώτες, οι οποίοι γιορτάζουν την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους με μία μεγαλειώδη φιέστα υπό τους ήχους των Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζιδάκη με τη φωνή της Μελίνας Μερκούρη. Η Ενωση παίρνει την 2η θέση μόνο αν ηττηθεί ο ΠΑΟΚ από τον Αρη και κερδίσει η ίδια τον ΟΣΦΠ.

Το συγκεκριμένο ματς αποτελεί και μία «πρόβα τζενεράλε» για τις δύο ομάδες, αφού Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν – καλώς εχόντων των πραγμάτων – την άλλη Κυριακή για τον τελικό του Κυπέλλου.

Το τελευταίο ματς της ημέρας είναι το Παναθηναϊκός-ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, όπου θα κοουτσάρει για τελευταία φορά ο Γιώργος Δώνης στον «πράσινο» πάγκο μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League

Σήμερα

  • 20:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ
  • 20:00 ΠΑΟΚ-Αρης
  • 20:00 Παναθηναϊκός-ΟΦΗ
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Super League

  • Ολυμπιακός 88
  • ΠΑΟΚ 72
  • ΑΕΚ 69
  • Παναθηναϊκός 55
  • Αρης 41
  • ΟΦΗ 36
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.