Ανακοίνωσε τον Αντονίτο ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε τον Αντονίτο ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωση την απόκτηση του Ρεγκάλ Ανγκούλο Αντονίτο Χέσους.

Συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπέγραψε ο Αντονίτο, με το “τριφύλλι” να ανακοινώνει το Σάββατο (26.09.2020) την απόκτηση του έμπειρου Ισπανού αμυντικού.

Η σχετική ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Ρεγκάλ Ανγκούλο Αντόνιο Χεσούς, ή απλά Αντονίτο. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή έχει διετή διάρκεια.

Ο Αντονίτο γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1987 στην Ερέρα της Ισπανίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Πόλι Εχίδο, ενώ με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας πραγματοποίησε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο την περίοδο 2007/08. Για ένα εξάμηνο παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μελίγια.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Αλμερία Β’ με την οποία αγωνίστηκε 30 φορές το πρωτάθλημα και πέτυχε ένα γκολ τη σεζόν 2010/11. Τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους φόρεσε τη φανέλα της Εθίχα με την οποία κατέγραψε συνολικά 65 συμμετοχές και 6 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι του 2013 μετακόμισε στην Καρταχένα, ενώ την επόμενη χρονιά στην Αλμπαθέτε στην οποία και έμεινε για δύο σεζόν μετρώντας 68 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Τον Ιούλιο του 2016 αποκτήθηκε από την Κόρδοβα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε συνολικά 27 φορές στο πρωτάθλημα.

Από το καλοκαίρι του 2017 άνηκε στην Βαγιαδολίδ με την οποία πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στη Λα Λίγκα. Στα τρία χρόνια της παρουσίας του στον ισπανικό σύλλογο, κατέγραψε 80 συμμετοχές και σκόραρε δύο φορές στο πρωτάθλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλωσορίζουμε τον Αντονίτο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.