Σε μία αδιάφορη αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1, μία στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 14′ με το φάουλ του Γκόμες που απέκρουσε ο Αθανασιάδης, όπως θα μπορούσαν να το κάνουν και οι φιλοξενούμενοι στο 16′ με τον Τάνκοβιτς που νικήθηκε από τον Τσιφτσή στο τετ α τετ. Το παιχνίδι γενικά είχε καλό ρυθμό, είχε και φάσεις, όπως το σουτ του Τάνκοβιτς στο 35′ για την Ένωση ή το «στοπ» του Μπακάκη στην κοντινή προβολή του Μπαράλες στο 45′ για τους Αρκάδες, αλλά δεν είχε γκολ.

Όχι στο πρώτο ημίχρονο δηλαδή, γιατί στο δεύτερο ήρθαν κι αυτά… Στο 56′ ο Ανσαριφάρντ έκανε το 0-1 μετά το γύρισμα του Αλμπάνη, για να ακολουθήσει στο 63′ το 1-1 με το εντυπωσιακό πλασέ του Κώτσιρα από δύσκολη θέση. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 84′ ο Αστέρας θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ και να πάρει τη νίκη με ανατροπή, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Μπαράλες, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες (86′ Τασούλης_, Μουνάφο, Μπελόκ (60′ Κρέσπι), Γκόμες (60′ Κανελλόπουλος), Σίτο (60′ Τζίμας), Τιλίκα (73′ Αλί Μπαμπά), Μπαράλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης (65′ Σαρδέλης), Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Μιτάι (81′ Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (65′ Γαλανόπουλος), Ανσαριφάρντ (76′ Κοσίδης), Αλμπάνης (76′ Μάνταλος).