AEK: Ανανέωσε με Γ.Αθανασιάδη – Στην Ένωση έως το 2025 ο Έλληνας τερματοφύλακας

Η προηγούμενη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έληγε το καλοκαίρι του 2023

AEK: Ανανέωσε με Γ.Αθανασιάδη – Στην Ένωση έως το 2025 ο Έλληνας τερματοφύλακας

Η ΑΕΚ συμφώνησε σε όλα με τον Γιώργο Αθανασιάδη με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν την συνεργασία τους έως το 2025, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Η προηγούμενη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έληγε το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έσπευσαν να… δέσουν τον 29χρονο τερματοφύλακα, προτού μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, οπότε θα ήταν ελεύθερος να διαπραγματευθεί με ομάδα της αρεσκείας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος γκολκίπερ αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν ως δανεικός στη Σερίφ Τιράσπολ, την οποία ενίσχυσε (και) στο Champions League και συνέβαλε στα μέγιστα στη νίκη της ομάδας από τη Μολδαβία επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερνμπέου» με 2-1.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ο Αθανασιάδης τόνισε για την επέκταση του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΚ. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη της. Τώρα όλες μας οι δυνάμεις και η σκέψη στο στόχο του πρωταθλήματος».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου με τον Γιώργο Αθανασιάδη, έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 7 Απριλίου του 1993. Μέχρι τον Ιούνιο του 2019 που εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ, είχε ήδη συμπληρώσει 100 συμμετοχές στην Α΄Εθνική, με τη φανέλα του Πανθρακικού και του Αστέρα Τρίπολης, ενώ με την ομάδα της Αρκαδίας είχε ήδη αγωνιστεί και στο Europa League.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2021, πραγματοποίησε 21 επίσημες συμμετοχές με την ΑΕΚ, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League.

Τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε δανεικός στην FC Sheriff Tiraspol, με την οποία είχε 35 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων 13 συμμετοχές στο Champions League (8 στα προκριματικά και 5 στη φάση των ομίλων).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξεχώρισε η εμφάνιση του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στις 28/9/21, όταν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην ιστορικών διαστάσεων νίκη της Σέριφ με 1-2. Επέστρεψε στην ΑΕΚ με το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Το προηγούμενο του συμβόλαιο έληγε τον Ιούνιο του 2023. Ο γκολκίπερ της ομάδας μας, ήταν και στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού Γκουστάβο Πογέτ, στις τελευταίες κλήσεις για τα ματς του Nations League».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.