Απόλλων Σμύρνης: Πωλούνται οι μετοχές της ομάδας – Ως τις 25/6 η προθεσμία για πρόταση

Η ανακοίνωση της «Ελαφράς ταξιαρχίας»

Απόλλων Σμύρνης: Πωλούνται οι μετοχές της ομάδας – Ως τις 25/6 η προθεσμία για πρόταση

Μετά τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Σμύρνης στην Super League 2, οι ιδιοκτήτες της «ελαφράς ταξιαρχίας», αποφάσισαν να προχωρήσουν στην πώληση των μετοχών τους, όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Όπως μάλιστα αναφέρεται, όποιος ενδιαφερόμενος επιθυμεί να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτ, πρέπει να καταθέσει εγγράφως την πρότασή του μέχρι τις 26 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ, ότι θα πρέπει να καταθέσει εγγράφως πρόταση έως τις 25 Ιουνίου 2022».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.