ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague – Ο Ολυμπιακός στην πρώτη θέση (φώτο)

Το πρόγραμμα της Κυριακής (17/9) και της Δευτέρας (18/9)

Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague – Ο Ολυμπιακός στην πρώτη θέση (φώτο)

Η Superleague, μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, επέστρεψε με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Παναιτωλικό και επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 5-0 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπερνάρντ.

Έτσι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπιασε κορυφή με εννέα πόντους, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο και περιμένοντας το ντέρμπι της ΑΕΚ (επίσης ένα ματς λιγότερο) με τον Ολυμπιακό, αλλά και εκείνο του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Στην αντίπερα όχθη, οι Αγρινιώτες παραμένουν δίχως νίκη όντας πλέον στους 2 πόντους και τη 12η θέση.

Στο άλλο ματς του Σαββάτου, σε έναν πολύ χορταστικό αγώνα, η Λαμία έμεινε ισόπαλη με τον ΟΦΗ (2-2), παρότι οι Κρητικοί είχαν προηγηθεί δύο φορές. Έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 5 πόντους μένοντας σε ζώνη πλέι οφ, ενώ το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας έφτασε τους 7 βαθμούς όντας στην τρίτη θέση.

Δείτε τη βαθμολογία:

Το αυριανό (17/9) πρόγραμμα:

15:00 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα

18:00 Κηφισιά-Πανσερραϊκός

20:30 ΠΑΟΚ-Άρης

21:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Δευτέρα (18/9):

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

18:00 Ατρόμητος-Βόλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.