ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Δέχθηκα απειλές μετά το ντέρμπι» λέει ο διαιτητής που «σφύριξε» το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 1-1

«Δέχθηκα απειλές μετά το ντέρμπι» λέει ο διαιτητής που «σφύριξε» το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Δημοσίευμα ελληνικής αθλητικής εφημερίδας ήθελε τον Γιάκομπ Κέλετ, τον Δανό διαιτητή που είχε σφυρίξει στο φετινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1, να έχει δεχθεί απειλές όταν γύρισε στην πατρίδα του και το επιβεβαίωσε τώρα και ο ίδιος μιλώντας σε ιστοσελίδα της Δανίας.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με τον Μπιέλ και ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν τη νίκη, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι πράσινοι κέρδισαν πέναλτι και ισοφάρισαν με τον Σπόραρ.

Ένα ντέρμπι με ένταση και πολλά νεύρα μετά το τέλος, με την εφημερίδα Live Sport να υποστηρίζει σε σημερινό (23/3) δημοσίευμά της ότι ο Κέλετ είχε δεχθεί απειλές όταν επέστρεψε στην πατρίδα του. Δημοσίευμα που επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα Tipsbladet της Δανίας.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι δέχθηκα άσχημα μηνύματα μετά το παιχνίδι. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν είσαι διαιτητής υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν πολλά ιντερνετικά τρολ», είπε σχετικά ο Δανός διαιτητής, ο οποίος σε ερώτηση για το αν υπήρχαν και απειλές για τη ζωή του έδωσε την εξής απάντηση:

«Ναι, πιθανό να μπορείς να πεις ότι υπήρχαν απειλές για τη ζωή μου. Είναι λίγο δύσκολο να κρίνεις τι είναι τι, αλλά δεν με επηρεάζει καθόλου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.