ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Επιβλητική νίκη του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στη Λαμία (3-0)

Εντυπωσιακό το ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο των Αρκάδων

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Επιβλητική νίκη του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στη Λαμία (3-0)

Ένα… άνετο απόγευμα είχε ο Αστέρας Τρίπολης μέσα στην έδρα του. Η Λαμία αποδείχθηκε πολύ «αδύναμη» και ηττήθηκε με 3-0, σε ματς για την 16η αγωνιστική στη Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές κι έφτασε τους 17 βαθμούς.

Απ’ την άλλη, η Λαμία παρέμεινε στους 8 βαθμούς και στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης είχε το… πάνω χέρι, πίεσε την άμυνα της Λαμίας, έχασε ευκαιρίες κι άνοιξε τελικά το σκορ στο 18′. Μετά από σέντρα του Άλβαρες, ο Μπαράλες. έπιασε την κεφαλιά-ψαράκι, ο Γκαραβέλης έδιωξε, αλλά ο Μουνάφο πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 1-0.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, ο Αστέρας Τρίπολης… καθάρισε το ματς, αφού η Λαμία δέχθηκε άλλα δυο γκολ. Στο 24′ ο Αντέτζο -στην προσπάθεια του να διώξει μια σέντρα- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0. Επτά λεπτά μετά, ο Κρέσπι έκανε από κοντά το 3-0.

Η Λαμία προσπάθησα να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχασε τον έλεγχο του αγώνα και είχε πολύ καλή στιγμή να πετύχει κι άλλο γκολ στο 73′ με τον Μπερτόγλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.