ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η βαθμολογία μετά την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό (φωτό)

Μόνοι στην τρίτη θέση με 46 βαθμούς οι «ερυθρόλευκοι»

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η βαθμολογία μετά την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό (φωτό)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο, καθώς επικράτησε 6-1 του Παναιτωλικού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης  στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Πειραιώτες έφτασαν τους 46 βαθμούς και είναι μόνοι στην τρίτη θέση της Super League, έχοντας πέντε βαθμούς λιγότερους με τον Παναθηναϊκό και τέσσερις από την ΑΕΚ με παιχνίδι περισσότερο. Αντίθετα ο Παναιτωλικός παρέμεινε στους 24 βαθμούς.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ νίκησε τον Λεβαδειακό 3-0 στην OPAP Arena, ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε από τον Αστέρα. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2 με τους Αρκάδες να επιστρέφουν από το 2-0. Επίσης, ο ΟΦΗ επικράτησε 4-1 της Λαμίας εκτός έδρας.

Την Κυριακή (12/2) ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Άρη, ενώ ο Βόλος έκανε βήμα για τα playoffs παίρνοντας τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο. Το Σάββατο (11/2) το ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός έμεινε στο 0-0.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός 0-0

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Βόλος – Ατρόμητος 2-1
Άρης – Παναθηναϊκός 1-2

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

Λαμία – ΟΦΗ 1-4
Αστέρας – ΠΑΟΚ 2-2
ΑΕΚ – Λεβαδειακός 3-0
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 6-1

Η Βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

17:00 Παναθηναϊκός – Βόλος
20:00 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

16:00 Λαμία – Ολυμπιακός
19:30 Παναιτωλικός – Ιωνικός
20:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

18:00 Ατρόμητος – Λεβαδειακός
19:30 ΟΦΗ – Άρης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.