ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Άρης επικράτησε με σκορ 2-1 του Ατρομήτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

«Έκλεισαν» θέση στα πλέι οφ οι Θεσσαλονικείς

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Άρης επικράτησε με σκορ 2-1 του Ατρομήτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Άρης επικράτησε με σκορ 2-1 του Ατρομήτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 24η αγωνιστική της Super League, και εξασφάλισε την παρουσία του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Νταρίντα έδωσε μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους», ενώ ο Ματέο Γκαρσία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 27′. Το μόνο που κατάφεραν οι Περιστεριώτες ήταν να μειώσουν με τον Ρομπάιγ στο 80′ σε 2-1, σκορ το οποίο έμελλε να είναι το τελικό του αγώνα.

Για τον Άρη, ακυρώθηκε γκολ του Γκαρσία στο 11′ για οφσάιντ.

Πλέον, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 5η θέση της Super League με 37 βαθμούς και ο Βόλος συμπληρώνει την εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ με έναν βαθμό λιγότερο. Από κει και πέρα, ακολουθούν οι Παναιτωλικός, Ατρόμητος με 28 βαθμούς, με τους Περιστεριώτες όμως να μην έχουν παίξει το ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.