ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο Άρης νίκησε εύκολα τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και βρίσκεται «αγκαλιά» με τα πλέι οφ (0-3)

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο Άρης νίκησε εύκολα τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και βρίσκεται «αγκαλιά» με τα πλέι οφ (0-3)

Ο Άρης πέρασε σαν σίφουνας από την Κρήτη, επικρατώντας του ΟΦΗ με 3-0 στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ύστερα από τρεις αγωνιστικές αρνητικών αποτελεσμάτων, ο Άρης επέστρεψε στις επιτυχίες. Η ομάδα του Τόλη Τερζή ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο και επικράτησε του ΟΦΗ με 3-0 στο Ηράκλειο για την 23η αγωνιστική της Super League.

O Λούκας Ρουπ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, ενώ στο 30′ με υπέροχη ενέργειά του τροφοδότησε τον Νταρίντα για το 2-0. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ιτούρμπε στο 90+1′.

Με τη νίκη του αυτή, ο Άρης έφτασε τους 34 βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο +6 από τον Ατρόμητο και στο -1 από τον πέμπτο Βόλο και μόνο με “αυτοκτονία” θα χάσουν το τρένο των πλέι οφ. Από την άλλη, ο ΟΦΗ παρέμεινε στην 10η θέση μ 23 βαθμούς.

Την ερχόμενη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Ατρόμητο, ο Άρης θα έχει την ευκαιρία να τελειώσει οριστικά την υπόθεση πλέι οφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.