Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Λεβαδειακός και ο Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στη Λιβαδειά

Ο δυνατός αέρας επηρέασε τους ποδοσφαιριστές

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Λεβαδειακός και ο Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στη Λιβαδειά

Ο Λεβαδειακός και ο Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στη Λιβαδειά για την 24η αγωνιστική της Super League 1. Ο δυνατός αέρας δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, με τις ευκαιρίες για γκολ να είναι λίγες.

Η ισοπαλία δεν “χάλασε” τον Παναιτωλικό σε αντίθεση με τον Λεβαδειακό, ο οποίος έχασε ακόμα μία ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στη δύσκολη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League 1.

Ο πολύ δυνατός αέρας είχε… πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση και αυτό φάνηκε μόλις στο 5ο λεπτό, όταν η σέντρα-σουτ του Σακό πήρε πορεία προς την εστία του Παναιτωλικού και ανάγκασε τον Γκρατερόλ σε δύσκολη επέμβαση.

Οι γηπεδούχοι δεν μετουσίωσαν σε ευκαιρίες την αρχική τους ορμή και σταδιακά η ομάδα του Αγρινίου ισορρόπησε το παιχνίδι και πλησίασε το γκολ στο 38΄, όταν ο Καρέλης βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή (από πλάγια θέση όμως) και σούταρε, αλλά ο Γκροφ απέκρουσε.

Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να έχει την υπεροχή, αλλά ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που απείλησε στο 54΄, όταν η σέντρα του Βρακά κόντραρε και πήρε κατεύθυνση προς την εστία, με τον Γκρατερόλ να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή να διώξει.

Με την πάροδο του χρόνου οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθούν (άλλωστε εκείνοι είχαν τη μεγάλη ανάγκη βαθμών), αλλά η μόνη φάση που δημιούργησαν ήταν ένα απευθείας φάουλ του Νταμπό στο 85΄ που πέρασε λίγο εκτός εστίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Παζ, Χάμοντ, Νταμπό, Βρακάς, Λιάγκας, Ντεντάκης, Νίκας (69΄ Σκβάρκα), Παναγιώτου, Γιαννιώτας (80΄ Συμελίδης), Σακό (74΄ Δούμτσιος).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Λιάβας, Χουχούμης, Μλάντεν, Λάρσον, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (80΄ Μπουζούκης), Ντουάρτε, Σενγκέλια (63΄ Χουάνπι), Καρέλης (80΄ Ζοάο Πέδρο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.