ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Παναιτωλικός νίκησε δύσκολα τον Ιωνικό με 1-0 στο Αγρίνιο

Ο Κολοβός «λύτρωσε» τους Αγρινιώτες

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Παναιτωλικός νίκησε δύσκολα τον Ιωνικό με 1-0 στο Αγρίνιο

Ο Παναιτωλικός έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί δύο αγώνων, καθώς νίκησε δύσκολα τον Ιωνικό με 1-0 στο γήπεδο Αγρινίου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, ανέβηκε στην 7η θέση και πλησίασε στους 4 βαθμούς τον 6ο Άρη και τη ζώνη των play-off.

Το γκολ του Δημήτρη Κολοβού έκανε τη… διαφορά για τους Αγρινιώτες σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, όπου κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και η ένταση. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, πρώτα ο Λοβέρα με απευθείας φάουλ στο 5’ κι εν συνεχεία ο Παναιτωλικός με τον Σενγκέλια στο 51’.

Στο ντεμπούτο του Βενεζουελάνου γκολκίπερ Τζοέλ Ντέιβιντ Γκρατερόλ, με τη φανέλα του Παναιτωλικού και υπό το βλέμμα της οικογένειας Καμίνσκι -η οποία έγινε ιδιοκτήτρια της αγρινιώτικης ομάδας και τυπικά μέσα στην εβδομάδα μετά την έγκριση της μεταβίβασης των μετοχών από την Ε.Ε.Α.- ο Παναιτωλικός τα… χρειάστηκε στην εκκίνηση του αγώνα, όταν ο Ιωνικός έφτασε μία… ανάσα απ’ το γκολ όταν το καλοχτυπημένο φάουλ του Λοβέρα στο 5’ χτύπησε με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε πλάγια.

Στο 20’ ο Φαντιγκά πέρασε δύο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή και δοκίμασε το σουτ, ωστόσο ήταν αδύναμο κι έδωσε την ευκαιρία στον Γκρατερόλ να μπλοκάρει. Ο Παναιτωλικός έχασε την πρώτη καλή στιγμή του στο 41’, όταν ο Μλάντεν βρήκε τον Λιάβα κι εκείνος από πλάγια θέση έκανε το σουτ, αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε.

Στο 51’ ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι σε πολύ δυνατό σουτ του Σενγκέλια, ενώ στο 60’ το σουτ του Καρέλη έφυγε άουτ. Τη λύση έδωσε τελικά για τους γηπεδούχους ο Κολοβός στο 74’. Ο Καμπράλ έκανε ένα αβίαστο λάθος, ο Μόρσεϊ -ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς- «σέρβιρε» προς τον Κολοβό που δεν λάθεψε από το ύψος του πέναλτι κάνοντας το 1-0 για τον Παναιτωλικό. Σκορ που δεν άλλαξε ως το φινάλε με την αγρινιώτικη ομάδα διότι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκρατερόλ έκανε μία τρομερή επέμβαση στο τετ-α-τετ με τον Μύγα, κρατώντας την πολύτιμη νίκη για τον Παναιτωλκό.

Παναιτωλικός-Ιωνικός 1-0

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Λιάβας, Μλάντεν, Μάλης, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (88’ Μπουζούκης), Ντουάρτε (85’ Αποστολάκης), Σενγκέλια (72’ Μόρσεϊ), Καρέλης (72’ Ζοάο Πέδρο).

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Αντούνες (81’ Μάνος), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Μπουένα, Λοβέρα (63’ Καμπράλ), Σάκιτς, Φαντιγκά, Σέμπα (80’ Μασάς), Μάντζης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.