ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο ΠΑΟΚ «δοκιμάζεται» στην έδρα της Λαμίας

Ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League με δύο αναμετρήσεις το Σάββατο (7/1)

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο ΠΑΟΚ «δοκιμάζεται» στην έδρα της Λαμίας

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ κεντρίζει το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» που κατάφερε να πάρει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες απόψε (19:30), με τη Λαμία να τον φιλοξενεί στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν το «τρίποντο» ώστε να κρατήσουν επαφή με την κορυφή. Για τον Ρασβάν Λουτσέσκου, «νοκ άουτ» τέθηκε ο Βιεϊρίνια, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσει στην γάμπα, καθώς εκτός θα είναι και οι Τσαούσης, Ελ Καντουρί και Κούρτιτς.

Η Λαμία από την άλλη, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με δύο βαθμούς περισσότερους από τον τελευταίο Ιωνικό, μετρώντας παράλληλα και μόλις μια νίκη σε όλο το πρωτάθλημα.

Ως προς την προϊστορία, ο ΠΑΟΚ μετράει 12 νίκες απέναντι στη Λαμία, η οποία δεν έχει καταφέρει ποτέ να επικρατήσει του Δικεφάλου του Βορρά, με τη μια ισοπαλία να είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει αποσπάσει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 17:30
Λαμία – ΠΑΟΚ 19:30

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.