ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επιστροφή του Κασάμι στον Ολυμπιακό

Στα ερυθρόλευκα ξανά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι

Επιστροφή του Κασάμι στον Ολυμπιακό

Μετά από πέντε χρόνια ο Παϊτίμ Κασάμι επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν επίσημα την επιστροφή του Ελβετού μέσου.

Ο Παϊτίμ Κασάμι πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στις αρχές της εβδομάδας έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος, γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1992, επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους τη διετία 2014-2016 κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, μετρώντας 66 συμμετοχές και εννέα γκολ. Ο 30χρονος αγωνιζόταν από το 2020 στη Βασιλεία, με τη φανέλα της οποίας σε 79 παιχνίδια πέτυχε 19 γκολ και έδωσε εννέα ασίστ.
Αφού πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Βίντερτουρ, Γκρασχόπερ, Λίβερπουλ και Λάτσιο, έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο με την ελβετική Μπελιντσόνα. Ακολούθησε η Παλέρμο, η Φούλαμ, η Λουκέρνη και ο Ολυμπιακός, από τον οποίο τη σεζόν 2016-2017 δόθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Προτού υπογράψει στη Βασιλεία αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη Σιόν (104 συμμετοχές, 32 γκολ, 16 ασίστ).
Έχει εκπροσωπήσει 12 φορές την εθνική Ελβετίας και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε 38 φορές στην Premier League και 14 στη Serie A. Με τη Φούλαμ και την Παλέρμο αγωνίστηκε στο Europa League, με τη Βασιλεία στο Conference League και φυσικά με τον Ολυμπιακό σε Champions League και Europa League.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.