ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η ΕΠΟ περιμένει απάντηση από Αγγλία και Γερμανία για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας

«Και οι τέσσερις ομάδες είναι θετικές, τους αρέσει η ιδέα»

Η ΕΠΟ περιμένει απάντηση από Αγγλία και Γερμανία για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας

Διερευνητικές επαφές με τις Ομοσπονδίες της Αγγλίας και της Γερμανίας έχει η διοίκηση της ΕΠΟ για τη διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μίλησε στον Libero 107,4 και είπε τα εξής…

Για την έδρα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας: «Είχα πει εδώ και καιρό ότι θέλω να γίνει ο τελικός εκτός Ελλάδας, αφού το λέει και η προκήρυξη, ενώ αν δε γίνει θα πάμε στον Βόλο.

Αποτελεί πρόοδο για το ποδόσφαιρο, είναι άποψή μου, να γίνει έξω ο τελικός, να υπάρχουν ομογενείς, σε χώρες όπως η Γερμανία ή στην Αγγλία, είναι κάτι που έχει λογική.

Στην Αγγλία πέραν από φοιτητές, έχει και πολλούς που εργάζονται εκεί και έχει και πολλούς Κύπριους.

Και οι τέσσερις ομάδες είναι θετικές, τους αρέσει η ιδέα. Χθες στείλαμε ερωτήματα στις ομοσπονδίες και περιμένουμε απαντήσεις και μία επιλογή είναι και η Κύπρος, αλλά πρώτα περιμένουμε απάντηση από Γερμανία και Αγγλία. Δε θέλουμε ξανά άσχημες εικόνες αν γίνει π.χ. στον Βόλο».

Για τον διαιτητή στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός:

«Δεν άλλαξε, ούτε αλλάζει, ούτε υπάρχει λόγος να αλλάξει έναν Ελίτ διαιτητή. Τι να πούμε στον Μπένετ; Άλλαξε έναν Ελίτ διαιτητή; Δεν υπάρχει η δυνατότητα, άλλωστε, πού να βρει άλλον, τελευταία στιγμή; Αλλά δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξει, τι να του πούμε; Άλλαξε τον επειδή τότε είχε σχέση αν είχε με τον τάδε και άλλα τέτοια. Δεν αποδέχεται τέτοιες περιγραφές ικανές να τον οδηγήσουν σε αλλαγή ο κ.Μπένετ».

Για το πώς γίνεται η επιλογή διαιτητών από το εξωτερικό: «Ένα μήνα πριν αρχίζει και ψάχνει για διαιτητή ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμος εγκαίρως.

Όλοι παίζουν, όλοι έχουν κλείσει από καιρό, οπότε τουλάχιστον έναν μήνα πριν ψάχνει. Μπορεί να είναι τρεις εβδομάδες, μπορεί πέντε.

Σίγουρα αρκετά πιο πριν, αλλιώς δε βρίσκει. Οι μεγάλες ομοσπονδίες δεν στέλνουν διαιτητές, δεν ξέρουμε αν έχουν ή δε θέλουν. Δε στέλνουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Γι’ αυτό και δεν έχουμε διαιτητές από «μεγάλες» χώρες ποδοσφαιρικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.