ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λαμία – Ατρόμητος: Ισοπαλία σε «μοιρασμένο» παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Super League

Με δέκα παίκτες τελείωσε η Λαμία λόγω της αποβολής του Γκοράνοφ στο 81'

Λαμία – Ατρόμητος: Ισοπαλία σε «μοιρασμένο» παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Super League

Η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ατρόμητο με σκορ 1-1, σε ένα “μοιρασμένο” παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Super League 1, με τις δύο ομάδες να χάνουν όμως ευκαιρίες και για τη νίκη.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που έφθασε πιο κοντά στους τρεις βαθμούς, αφού προηγήθηκε στο σκορ με τον Ροτάριο μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα, ενώ είχε και δοκάρι με τον Φριτζόνσον για να πάρει δεύτερο προβάδισμα στο ματς.

Η Λαμία από την πλευρά της, ισοφάρισε με τον Κορνέζο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και είχε καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, αλλά τελικά έμεινε στην ισοπαλία, αγωνιζόμενη και με 10 παίκτες στο τελευταίο δεκάλεπτο, μετά την αποβολή του Γκοράνοφ, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ – Βασιλαντωνόπουλος Τζανετόπουλος Κορνέζος Γκοράνοφ – Μπεχαράνο (74’ Τζανδάρης) Σλίβκα – Νούνιες (74’ Ντε Βινσέντι) Ρόμανιτς Μανούσος (61’ Τσιλούλης) – Βέργος (84’ Σιμόν).

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα Στρούγγης Χατζηϊσαΐας Ντε Μποκ – Έντερ Γκονζάλες Έρλινγκμαρκ (78’ Κωτσόπουλος) Φριτζόνσον (79’ Οικονομίδης) – Ρομπάιγ (85’ Τζοβάρας) Κιάρτανσον (79’ Τζαβίδας) Ροτάριου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.