ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. προς τους οπαδούς για το μεγάλο ντέρμπι

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα 9 Μαΐου στις 22:00 στο στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. προς τους οπαδούς για το μεγάλο ντέρμπι

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε οδηγίες προς τους οπαδούς για την αποφυγή ταλαιπωρίας πριν και μετά το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα για τον δεύτερο ημιτελικό του Conference League

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το Ολυμπιακός – Άστον Βίλα:

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα UEFA Europa Conference League, που θα διεξαχθεί σήμερα 9 Μαΐου 2024 και ώρα 22:00 στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», μεταξύ των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ASTON VILLA» και αποσκοπώντας στην ομαλή διεξαγωγή του, στη διευκόλυνση άφιξης και αναχώρησης των θεατών, καθώς και στην αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας τους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

-Να μην προσέρχονται στο γήπεδο φίλαθλοι, που δεν διαθέτουν εισιτήριο, ενώ περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που θα πραγματοποιούν αυστηρούς προελέγχους.

-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι θεατές (τόσο οι ενήλικοι όσο και οι συνοδευόμενοι ανήλικοι) να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο περιμετρικά του γηπέδου, οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να συνεργάζονται με τους εκτελούντες υπηρεσία τροχονόμους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.