ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τι αναφέρουν τα ξένα Μέσα για τη διακοπή του αγώνα – «Ρίψη κροτίδας κοντά σε παίκτη»

«Διεκόπη το ελληνικό ντέρμπι: Αντικείμενο έπεσε στο πρόσωπο του Ισπανού Χουάνκαρ»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τι αναφέρουν τα ξένα Μέσα για τη διακοπή του αγώνα – «Ρίψη κροτίδας κοντά σε παίκτη»

Η διακοπή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τα ξένα Μέσα, τα οποία αναφέρονται στο ελληνικό clasico και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Θυμίζουμε ότι το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός διεκόπη ύστερα από ό,τι συνέβη με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ –από κροτίδα που έσκασε δίπλα του στο 50′ του ντέρμπι – ενώ ο Ισπανός μπακ έκανε ζέσταμα μαζί με συμπαίκτες του.

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» ανέφερε: «Διεκόπη το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός λόγω κροτίδας που έπεσε στον Ισπανό Χουάνκαρ».

Στο ίδιο… κλίμα και η –επίσης– ισπανική «AS», η οποία έγραψε: «Διεκόπη το ελληνικό ντέρμπι: Αντικείμενο έπεσε στο πρόσωπο του Ισπανού Χουάνκαρ».

Η «Sport» από την μεριά της έγραψε: «Διεκόπη το ελληνικό clasico λόγω ρίψης κροτίδων – Ένας Ισπανός χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο».

Η αγγλική εφημερίδα «Sun» έγραψε: «Ευρωπαϊκή μάχη διεκόπη καθώς παίκτης χτυπήθηκε από κροτίδα την ώρα που έκανε ζέσταμα και οι συμπαίκτες του αρνήθηκαν να βγουν από τα αποδυτήρια». Την ίδια στιγμή, η «Daily Star» έγραψε: «Ένα τρελό ντέρμπι διεκόπη καθώς παίκτης χτυπήθηκε από κροτίδα σε χαοτικές σκηνές».

Το γερμανικό περιοδικό «Kicker» ανέφερε: «Επεισόδιο με κροτίδα: Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό διεκόπη».

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» έγραψε: «Παίκτης του Παναθηναϊκού χτυπήθηκε από κροτίδα και διεκόπη το clasico με τον Ολυμπιακό. Ο Χουάνκαρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού αρνήθηκαν να συνεχίσουν στο γήπεδο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» έγραψε: «Διεκόπη το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός λόγω ρίψης κροτίδας κοντά σε παίκτη». Τέλος, η αργεντίνικη «La Nacion» ανέφερε: «Διεκόπη το αθηναϊκό ντέρμπι λόγω ρίψης κροτίδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.