ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Παναιτωλικός – Λαμία 1-3: Διπλό παραμονής με ανατροπή

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα

Παναιτωλικός – Λαμία 1-3: Διπλό παραμονής με ανατροπή

Η Λαμία έκανε φοβερή ανατροπή στο Αγρίνιο και πήρε τη νίκη με 3-1 στην έδρα του Παναιτωλικού, για να πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς στη “μάχη” για την αποφυγή του υποβιβασμού, στα πλέι άουτ της Super League 1.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε ευκαιρίες για γκολ από το πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ με τον Λιάβα στο 55′, μετά από τρομερή επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του, αλλά και τη… βοήθεια του Σιμόν στο σουτ.

Η Λαμία απάντησε όμως με δύο γκολ σε λιγότερο από δύο λεπτά, αφού ο Μεδίνα ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά στο 66′ και ο Μαρτίνεθ ολοκλήρωσε την ανατροπή με άψογο πλασέ με τη μία στο 67′.

Η ομάδα του Βόκολου κράτησε μάλιστα το προβάδισμα μέχρι τέλους και βρήκε ένα τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις ξανά με τον Μαρτίνεθ, για μία σπουδαία νίκη, που τη φέρνει στο +4 από τον προτελευταίο Λεβαδειακό, ο οποίος από την πλευρά του, έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.