ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Η αποστολή της Ένωσης για το ντέρμπι

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Η αποστολή της Ένωσης για το ντέρμπι

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την μετατρέψει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου πάει η ΑΕΚ στο αυριανό (30/4, 20:00) μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, έχοντας ως όπλο την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται στην καθοριστική τελική ευθεία της σεζόν και τη νοοτροπία νικητή που έχει δώσει ο Ματίας Αλμέιδα στο σύνολό του.

Στοιχεία που… βγάζουν μάτι στα play-offs με την Ένωση να παίρνει στη σειρά σημαντικά παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων.

Εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος υπάρχει τεράστια προσήλωση στο ντέρμπι της Λεωφόρου και σούπερ αποφασιστικότητα για να πετύχει η ΑΕΚ τον στόχο της.

Κάτι που φάνηκε στα λόγια τόσο του Αλμέιδα όσο και του Γκατσίνοβιτς ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ όπου η ΑΕΚ με σοβαρότητα και κυριαρχικές εμφανίσεις έδειξε ότι στην τελική ευθεία κάνει το πιο δυναμικό σπριντ για τον τίτλο.

Το θετικό για τον Αργεντινό κόουτς είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού -πέραν των γνωστών απόντων Αραούχο και Σιντιμπέ καθώς ο Μοχαμάντι επέστρεψε- παίρνοντας όλους τους διαθέσιμους στην αποστολή.

Η τελευταία πριν φύγει για το γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής θα δεχθεί και τις ψυχολογικές “ντόπες” της Original που έχει απευθύνει ξανά κάλεσμα έξω από το ξενοδοχείο.

Όσον αφορά τα πλάνα του Αλμέιδα, μένει να φανεί η επιλογή που θα κάνει στη μεσαία γραμμή. Αν δηλαδή πάει με Σιμάνσκι και Πινέδα στον άξονα με τον Γκατσίνοβιτς αριστερά, τον Άμραμπατ να έχει το προβάδισμα έναντι του Ελίασον στα δεξιά και τον Τσούμπερ πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία ή αν επιλέξει τον Σιμάνσκι με τον Γιόνσον στον άξονα, όπου σε αυτήν την περίπτωση ο Πινέδα θα πάρει τη θέση είτε του Γκατσίνοβιτς είτε του Τσούμπερ.

Στα μετόπισθεν δεν υπάρχουν ερωτηματικά καθώς η παρουσία του Αθανασιάδη στην εστία και των Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα και Ρότα στην αμυντική γραμμή είναι δεδομένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.