ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Παναθηναϊκός: Aυτή είναι η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέναντι στην Ντνίπρο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν φαίνεται να ετοιμάζει εκπλήξεις

Παναθηναϊκός: Aυτή είναι η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέναντι στην Ντνίπρο

Ο Παναθηναϊκός θέλει σήμερα «κλειδώσει» την πρόκριση του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά το 1-3 της περασμένης εβδομάδας στη Σλοβακία, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ντνίπρο και είναι το απόλυτο φαβορί για την εξασφάλιση ευρωπαϊκής παρουσίας σε ομίλους για πρώτη φορά, ύστερα από επτά χρόνια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν φαίνεται να ετοιμάζει εκπλήξεις και αναμένεται να παρατάξει τους πράσινους με σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με το πρώτο παιχνίδι.

Η μοναδική σίγουρη αλλαγή είναι ο τραυματίας Μπαρτ Σένκεφελντ, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Τιν Γεντβάι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι Μπρινιόλι, με τους Γιάννη Κώτσιρα και Χουάνκαρ στα άκρα της άμυνας και τον Χόρντουρ Μάγκνουσον δίπλα στον Γεντβάι. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Ρουμπέν Πέρεθ θα ξεκινήσει στο «6», με τον Τόνι Βιλένα δίπλα του ως καθαρό «8άρι» και τον Φίλιπ Τζούριτσιτς στη θέση του επιτελικού μέσου.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, αριστερά θα παραμείνει βασικός ο Μπερνάρ Ντουάρτε (με τον Βέρμπιτς «αουτσάιντερ» για τη θέση), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αντράζ Σπόραρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συγκροτούν οι: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης και Σπόραρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.