ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός για παίκτες Ντνίπρο: «Δεν ξέρουμε πώς δηλητηριάστηκαν»

Ξεκαθάρισαν πως είναι στο πλευρό των Ουκρανών σε ότι χρειαστούν

Παναθηναϊκός για παίκτες Ντνίπρο: «Δεν ξέρουμε πώς δηλητηριάστηκαν»

Την δική τους εκδοχή για τις καταγγελίες του Ουκρανού δημοσιογράφου στα περί «κακής φιλοξενίας» του Παναθηναϊκού, έδωσαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά το κομμάτι της καθυστέρησης της αναχώρησης της αποστολής της Ντνίπρο από την Λεωφόρο, οι «πράσινοι» ξεκαθάριζαν πως είχε να κάνει αποκλειστικά με την Ελληνική Αστυνομία και το σχέδιο που είχε για την ασφαλή μεταφορά τους στο ξενοδοχείο.

Από εκεί και πέρα, για την γενικότερη παρουσία τους στην χώρα μας, από τον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν πως τους προσφέρονται τα πάντα, όπως σε όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Προς επιβεβαίωσης μάλιστα των παραπάνω, ανέφεραν πως η συνεργασία γίνεται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό με αφορμή τα όσα περνούν ως λαός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σχετικά με την δηλητηρίαση που ταλαιπωρεί αρκετά μέλη της αποστολής της Ντνιπρο, στο «τριφύλλι» δεν θα μπορούσαν να γνωρίζουν που οφείλεται, κάτι που τονίστηκε στην πρωινή σύσκεψη με την UEFA, προκειμένου να μην υπάρχει οποιαδήποτε σκιά, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως είναι στο πλευρό των Ουκρανών σε οτι χρειαστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.