ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ρ.Λουτσέσκου: Το ξέσπασμα κατά του διαιτητή

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Ρ.Λουτσέσκου: Το ξέσπασμα κατά του διαιτητή

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη, ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την κυριαρχία του σε γκολ.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με τον Ντεσπότοφ στο 86′, ωστόσο το τέρμα του Βούλγαρου άσου ακυρώθηκε ως οφσάιντ έπειτα και από την χρήση του VAR.

Η συγκεκριμένη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην κρύβει την απογοήτευση του, υποστηρίζοντας στις δηλώσεις του πως ο ρέφερι είχε διάθεση να μείνει το ματς στην ισοπαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ως προπονητής κατανοώ τη δυσκολία του παιχνιδιού. Από μια πλευρά είμαι απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε, ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά πρέπει να σταθώ στην προσπάθεια των παικτών μου και το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν στον Άρη να γίνει επικίνδυνος σε κανένα σημείο.
Είναι ένα παιχνίδι που από μία κατάσταση μπορεί να σκοράρεις ένα γκολ και να πάρεις τη νίκη. Ο διαιτητής δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντοκουρέ.

Είναι ένα… μάθημα για το πώς δίνεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής δίστασε να το δώσει. Ο διαιτητής ήρθε ξεκάθαρα για να φέρει το ματς ισόπαλο.

Λίγο πριν το φινάλε υπάρχει καθαρό φάουλ στον Ζίβκοβιτς. Δεν δόθηκε. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω πως δεν δόθηκαν οι παραπάνω αποφάσεις. Υπήρχαν και άλλες φάσεις που τα σφυρίγματα που θα έπρεπε να είναι διαφορετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άλλοι θα πρέπει να εξετάσουν το πώς οι διαιτητές συμπεριφέρονται στον ΠΑΟΚ. Εμείς προχωράμε και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Πέμπτης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.