ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Τελικός Κυπέλλου: Οι παίκτες του Άρη αρνήθηκαν να πάρουν μετάλλια ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαιτησία (φώτο)

Ο Παναθηναϊκός στέφθηκε κυπελλούχος με γκολ του Γ.Βαγγιανίδη στην εκπνοή του αγώνα

Τελικός Κυπέλλου: Οι παίκτες του Άρη αρνήθηκαν να πάρουν μετάλλια ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαιτησία (φώτο)

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος και εξασφάλισε μια θέση στα προκριματικά του Europa League της επόμενης περιόδου με γκολ του Γ.Βαγγιανίδη στις καθυστερήσεις.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού ψηφίστηκε MVP του τελικού και αφού παρέλαβε το βραβείο ανέβηκαν στην εξέδρα οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟ για την απονομή!

Αφού πήραν τα μετάλλιά τους ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Ρούμπεν Πέρεθ σήκωσαν την κούπα στον αέρα! Αυτό είναι το 20ο Κύπελλο του ΠΑΟ.

6233536_2
6233528
6233531
6233530
6233538

Οι παίκτες του Άρη αρνήθηκαν να πάρουν τα μετάλλιά τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαιτησία της Φραπάρ. Ο Άρης φωνάζει και για τις 2 αποβολές και γενικά από τα σφυρίγματα της Γαλλίδας στο παιχνίδι.

Τρομερή ένταση στο φινάλε του τελικού 

Η Γαλλίδα διαιτητής Στεφανί Φραπάρ έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες και σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα είχε να κάνει με τις διαμαρτυρίες των 22 ποδοσφαιριστών, ωστόσο στο φινάλε του ματς βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.

Με το που σφύριξε για τελευταία φορά περικυκλώθηκε από τους παίκτες του Άρη που διαμαρτύρονταν για τα πάντα (τις αποβολές και το γεγονός ότι το γκολ σημειώθηκε αφότου είχε περάσει και ο χρόνος των καθυστερήσεων).

Δίπλα της βρέθηκαν αστυνομικοί και άνθρωποι της ΕΠΟ που τη συνόδευαν στη φυσούνα των αποδυτηρίων, αλλά μόλις έφτασε πίσω απο την εστία κινήθηκε προς το μέρος της σε έξαλλη κατάσταση ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης εξαπολύοντας φραστική επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Φραπάρ έδειχνε έκπληκτη με την όλη κατάσταση, αλλά μετά από λίγα λεπτά μπήκε στα αποδυτήρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.