ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ στους οπαδούς για τα εισιτήρια στην OPAP Arena

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ στους οπαδούς για τα εισιτήρια στην OPAP Arena

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς της, με επίσημη ανακοίνωση, στην οποία και εφιστά την προσοχή στους οπαδούς της για τα εισιτήρια της OPAP Arena.

Με τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ στην OPAP Arena να είναι σχεδόν όλα sold out, υπάρχει ανησυχία για… μη αξιόπιστες πηγές πώλησης και έτσι η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ έσπευσε να επισημάνει το γεγονός στους οπαδούς της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της ομάδας μας, υπενθυμίζοντας ότι τα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της πωλούνται MONO διαδικτυακά και ΜΟΝΟ μέσω του επίσημου σάιτ μας (aekfc.gr) και της ιστοσελίδας της TicketMaster (ticketmaster.gr).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει συνάψει συμφωνία με καμία άλλη ιστοσελίδα ή πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων.

Ως εκ τούτου, η ενδεχόμενη αγορά εισιτηρίων από οποιαδήποτε άλλη πηγή πλην των aekfc.gr και ticketmaster.gr ενέχει σοβαρούς κινδύνους όσον αφορά τόσο την ασφάλεια και την αξιοπιστία της συναλλαγής όσο και την εγκυρότητα του εισιτηρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.