ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η ανακοίνωση του Βόλου για τους διαιτητές στα πλέι οφ: «Λυπούμαστε για το Συνεταιρισμό του κ@λ@@»

«Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι αυτό το ποδόσφαιρο σας αρέσει και αυτό έχετε, κάτι που μας λυπεί»

Η ανακοίνωση του Βόλου για τους διαιτητές στα πλέι οφ: «Λυπούμαστε για το Συνεταιρισμό του κ@λ@@»

Ο Βόλος εμφανίζεται αντίθετος στον ορισμό Έλληνα διαιτητή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και κάνει λόγο για λογική «να κερδίζουν οι μεγάλοι και όλοι οι άλλοι να πάνε να…».

Η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά και να πούμε ακόμα περισσότερα. Όμως ακόμα και τα λόγια έχουν χάσει την αξία τους. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι αυτό το ποδόσφαιρο σας αρέσει και αυτό έχετε, κάτι που μας λυπεί.

Γι’ αυτό όμως που λυπούμαστε περισσότερο είναι για τον Συνεταιρισμό του κ…, που δεν αντιδρά σε έναν «περαστικό» και γράφει τις αποφάσεις μας στα παλιά του τα παπούτσια. Συγχαρητήρια στο Ελληνικό πρωτάθλημα των Big4, το οποίο φέρει τη σφραγίδα της ΕΠΟ.

Υ.Γ.: Συνεχίστε να εκπαιδεύετε τους διαιτητές με τη λογική «να κερδίζουν οι μεγάλοι και όλοι οι άλλοι να πάνε να…» ώστε να πάει ακόμα πιο κάτω το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.