ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οριστικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων οι αθλητές του Στίβου της Ρωσίας (φωτό)

Οριστικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων οι αθλητές του Στίβου της Ρωσίας (φωτό)

“To CAS απορρίπτει την έφεση της ρωσικής ολυμπιακής επιτροπής και των 68 Ρώσων αθλητών”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Οι αθλητές που δεν θα μεταβούν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής για την 31η Ολυμπιάδα είναι 68, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται μερικά ηχηρά ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού όπως η Ισινμπάγιεβα.

Τέλος, άμεση ήταν η αντίδραση του Κρεμλίνου, το οποίο υπογράμμισε πως λυπάται για την απόφαση του CAS, ενώ η Ισινμπάγιεβα έκανε λόγο για κηδεία του αθλητισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη φωτογραφία αυτή εντομεταξύ μπορεί κανείς να παρατησει ότι το χέρι της Γουίλιαμς είναι τριπλάσιο από το χέρι της Σαράποβα, και εύλογα να αναρωτηθεί «καλά αυτοί οι Αμερικανοί δεν ελέγχονται ποτέ;»…

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.