ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάλος στις ΗΠΑ: Ηχητικό ντοκουμέντο βγάζει τον Μ. Τζόρνταν… ψεύτη (βίντεο)

Σάλος στις ΗΠΑ: Ηχητικό ντοκουμέντο βγάζει τον Μ. Τζόρνταν… ψεύτη (βίντεο)

Ο Μάικλ Τζόρνταν και ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ “The Last Dance”, έχουν ήδη κατηγορηθεί ότι… απέκρυψαν την αλήθεια σε ορισμένα περιστατικά και ένα ηχητικό ντοκουμέντο επιβεβαιώνει έναν από τους σχετικούς ισχυρισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζόρνταν είπε στο ντοκιμαντέρ ότι δεν είχε ο ίδιος άμεση σχέση με το “κόψιμο” του μισητού αντιπάλου του, Αζάια Τόμας, από την Dream Team, αλλά σε μία παλιά του συνομιλία που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Τζακ Μακ Κάλουμ του «Sports Illustrated», ακούγεται το αντίθετο.

«Ο Ροντ Θορν με πήρε τηλέφωνο και του είπα: Δεν πρόκειται να παίξω αν ο Αζάια Τόμας είναι στην ομάδα. Ο Θορν με διαβεβαίωσε ότι δεν θα είναι γιατί ούτε ο Τσακ Ντέιλι τον ήθελε. Οπότε δεν θα ήταν στην ομάδα», ακούγεται να λέει ο Τζόρνταν, διαψεύδοντας τον εαυτό του από το ντοκιμαντέρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.