
Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2026, καθώς ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρηση από την τεχνική ηγεσία.
Ο Έλληνας προπονητής ανέλαβε την ομάδα τον Απρίλιο, διαδεχόμενος τον Ερβέ Ρενάρ, με στόχο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στη διοργάνωση. Ωστόσο, η συγκομιδή μόλις δύο βαθμών απέναντι σε Ισπανία, Ουρουγουάη και Πράσινο Ακρωτήρι δεν ικανοποίησε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
Παρά το σύντομο διάστημα παρουσίας του στον πάγκο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται σοβαρά η λύση της συνεργασίας, με τον απολογισμό του να είναι μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.
Για τη διάδοχη κατάσταση, πρώτο όνομα στη λίστα εμφανίζεται ο Πορτογάλος τεχνικός Ζόρζε Ζεσούς, ενώ στο τραπέζι βρίσκεται και ακόμη ένας Πορτογάλος προπονητής, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.