Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας με τον Σ.Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας με τον Σ.Βεζένκοφ

“Σάρκα και οστά” πήρε η οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Σάσα Βεζένκοφ, μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ έκανε εντυπωσιακή σεζόν πέρυσι και οι “ερυθρόλευκοι” έσπευσαν να τον “δέσουν” και για το μέλλον, κάτι που συνέβη και με την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, το οποίο και περιλαμβάνει αυξημένες αποδοχές.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Μέχρι το 2024 στο Λιμάνι ο Βεζένκοφ!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/09) ο 26χρονος φόργουορντ συναντήθηκε με τους Προέδρους της ομάδας μας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που τον κρατά «δεμένο» στο μεγάλο Λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του του 2024!

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού!», δήλωσε στο olympiacosbc.gr ο Σάσα Βεζένκοφ. «Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους, την ομάδα, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την ως τώρα κοινή διαδρομή και τη στήριξη. Ευελπιστώ πως το μέλλον, με πολλή σκληρή δουλειά, θα είναι καλύτερο. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, ούτε πολλά, όμως, το πιστεύω αυτό.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και το στενό μου περιβάλλον που με στήριξε και με στηρίζει και στις χαρούμενες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Και φυσικά ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την στήριξη και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στην ομάδα. Τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας οι φίλαθλοί μας δεν μπορούσαν να είναι κοντά μας, τους περιμένουμε, όμως, πλέον στο γήπεδο αρχής γενομένης από το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη μία Οκτώβρη. Έχουμε ανάγκη να είναι στο πλευρό μας, για να μας βοηθήσουν όπως κάνουν πάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε υγεία και μια πάρα πολύ καλή σεζόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.