ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έχασαν, αλλά πανηγυρίζουν Τούρκοι και Ερντογάν για την σπουδαία εμφάνιση κόντρα στις ΗΠΑ

Έχασαν, αλλά πανηγυρίζουν Τούρκοι και Ερντογάν για την σπουδαία εμφάνιση κόντρα στις ΗΠΑ

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στα τούρκικα ΜΜΕ για τους “12 Τούρκους γίγαντες” που στάθηκαν απέναντι στην Team USA και έχασαν στην παράταση στις λεπτομέρειες με 93-92!

Με τέσσερις χαμένες βολές, η Τουρκία «αυτοκτόνησε» στην παράταση του αγώνα, χάνοντας από τις ΗΠΑ με 93-92 (81-81 η κανονική διάρκεια). Κι ενώ πολλοί θα περίμεναν κλάμα στα τουρκικά ΜΜΕ, αυτό δεν συνέβη. Το tweet του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδειξε και ποια θα ήταν η «γραμμή» για την εθνική Τουρκίας με τους «12 γίγαντες» που αγωνίζονται στο Μουντομπάσκετ 2019.

«Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία. Το μπάσκετ που παίζετε, ο χαρακτήρας που έχετε στο γήπεδο και η περηφάνια είναι αρκετά. Η Τουρκία σας στηρίζει».

Μουντομπάσκετ 2019: Η Τουρκία με τους «12 γίγαντες»

Στα μεγαλύτερα τουρκικά ΜΜΕ, η ήττα από τις ΗΠΑ πέρασε στα… ψιλά, με τους τίτλους των ρεπορτάζ να επικεντρώνονται στους «12 γίγαντες» με πολλά «μπράβο» για την εμφάνισή τους.

Χαρακτηριστικός ο τίτλος της Hurriyet, που -μεταξύ άλλων- γράφει «Ξεθεώσαμε την Dream Team!».

Hurriyet: 4 χαμένες ελεύθερες βολές – Αυτή η ενέργεια δεν τελειώνει! Ξεθεώσαμε τη Dream Team – Χαλάλι σας παιδιά!

YeniAkit: Οι 12 γίγαντες έχασαν μέσα από τα χέρια τους τη νίκη από τις ΗΠΑ

Milliyet: Μπράβο 12 γίγαντες! Χάσαμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας από τις ΗΠΑ

Yeni Safak: Χάσαμε στο συναρπαστικό φινάλε του ματς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.