ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρωτάθλημα μπάσκετ: «Aνάσα» μεγάλης σημασίας για Άρη και ΠΑΟΚ

Πρωτάθλημα μπάσκετ: «Aνάσα» μεγάλης σημασίας για Άρη και ΠΑΟΚ

Βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ώθηση εξασφάλισαν σήμερα αμφότεροι, Άρης και ΠΑΟΚ.

Σημαντική νίκη πήρε ο Άρης κόντρα στη Λάρισα (90-72), ενώ «σαρωτική» ήταν η εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας (110-80).

Ο Άρης γνωρίζει πως για να μείνει στην Α1 θα πρέπει να κρατήσει… αλώβητη την έδρα του. Οι Θεσσαλονικείς διέλυσαν τη Λάρισα με 90-72 για τη 16η αγωνιστική της Basket Leagueμ και πήραν βαθμολογική “ανάσα” στη “μάχη” τους για την παραμονή.Οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν έτσι το ρεκόρ τους στο 5-11 και μένοντας ζωντανή στη μάχη της παραμονής, έχοντας για κορυφαίους τους Ντραγκίσεβιτς (22 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ), Μόρις (14π.), Μιλόσεβιτς (8π., 8ρ.), Γκετσεβίτσιους (13π., 3/5 τρίποντα, 4 ασ.) και Μπράουν (12π., 4ασ.).

Από πλευράς φιλοξενούμενων, που έπεσαν στο 6-10, οι Χίκι (16π.) και Παπαντωνίου (12π.) κατάφεραν να διασωθούν.

Τα δεκάλεπτα: 23-8, 43-29, 70-46, 90-72.

ΠΑΟΚ – Ιωνικός Νικαίας 110-80
Ο ΠΑΟΚ έκανε… πάρτι κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας μέσα στην Πυλαία (110-80), έφτασε τις πέντε νίκες και πήρε «ανάσα» στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α1. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε σε… εκπληκτική ημέρα, φτάνοντας στο +20 στο ημίχρονο και στο +40 στην τρίτη περίοδο! Ο Αντουέιν Γουίγκινς ήταν ο κορυφαίος του… γηπέδου, πετυχαίνοντας 26 πόντους (10/12 δίποντα και 6/7 βολές), μαζεύοντας έξι ριμπάουντ και έχοντας μία ασίστ, ένα κλέψιμο και μια τάπα στα 22 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. ια τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισαν οι Σίμπσον με 19 και Μόμπλεϊ με 13 πόντους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 27-17, 59-39, 90-53, 110-80

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.