ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: «Μονομαχία» με Μπασκόνια και Μακάμπι για Λαπροβίτολα

Παναθηναϊκός: «Μονομαχία» με Μπασκόνια και Μακάμπι για Λαπροβίτολα

O Παναθηναϊκός έχει βάλει σε πρώτο στόχο την απόκτηση του Νικολάς Λαπροβίτολα, όμως δεν τρέχει μόνος του σε αυτό το σπριντ, καθώς ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και άλλες ομάδες της Ευρωλίγκα για τον παίκτη.

Ο Αργεντινός γκαρντ αναμένεται σύντομα να μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, οι «πράσινοι» όπως φαίνεται δεν πρόκειται να… παίξουν μόνοι τους για τον 30χρονο, καθώς αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας τον έχουν στη λίστα τους, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο.

Εκτός, λοιπόν, από το «τριφύλλι» για τον Λαπροβίτολα ενδιαφέρονται ακόμη οι Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπασκόνια, στην οποία είχε αγωνιστεί για σύντομο χρονικό διάστημα το 2017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.