ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΝΒΑ: Αρνητικά και τα 343 τεστ παικτών

ΝΒΑ: Αρνητικά και τα 343 τεστ παικτών

Το NBA μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε ότι υπέβαλε όλους τους αθλητές σε τεστ και τα αποτελέσματα των 343 παικτών ήταν αρνητικά.

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα στις 29 Ιουλίου, το ΝΒΑ ανακοίνωσε εκ νέου ότι δεν βρέθηκε κανένα τεστ θετικό στην Covid-19.

Έκτοτε έγιναν καθημερινά τεστ σε 343 παίκτες αλλά κανένα από αυτά δεν ήταν θετικό στον κορωνοϊό. Αν και εφόσον συμβεί αυτό στο μέλλον, τότε θα υπάρξει απομόνωση μέχρι να διαπιστωθεί ότι θα μπορεί να βγει από την καραντίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.