ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Για δεύτερη σερί χρονιά MVP στο NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Για δεύτερη σερί χρονιά MVP στο NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς αναδείχθηκε για δεύτερη σερί σεζόν ως ο «Πολυτιμότερος Παίκτης» του NBA.

H σεζόν για τους Μιλγουόκι Μπακς ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο στη «φούσκα» και με έναν σκληρό αποκλεισμό από τον Β’ Γύρο των πλέι οφ από τους Μαϊάμι Χιτ. Όμως, τα κατορθώματα του Έλληνα σταρ στην άμυνα και στην επίθεση σε συνδυασμό με την ασταμάτητη πορεία των «ελαφιών» στη regular season (1οι στο ταμπλό) του έδωσαν ξανά το βραβείο του MVP του NBA!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει στο παλμαρέ του δύο MVPs (2019, 2020), ένα βραβείο του αμυντικού της σεζόν (2020), τέσσερις συμμετοχές σε All Star Games (2017–2020) και δύο παρουσίες στην πρώτη πεντάδα της λίγκας (2019, 2020). Φυσικά, ο μεγάλος στόχος του είναι το πρώτο δαχτυλίδι του, το οποίο ευελπιστεί να κατακτήσει σύντομα, για να αλλάξει για τα καλά το status του στο παγκόσμιο μπάσκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.