ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Basket League: Πέρασε από τη Νίκαια το Περιστέρι – Κέρδισε (80-75) τον Ιωνικό

Basket League: Πέρασε από τη Νίκαια το Περιστέρι – Κέρδισε (80-75) τον Ιωνικό

Συνέχεια στο αήττητο του σε Ελλάδα και Ευρώπη έδωσε το Περιστέρι καθώς επικράτησε με 80-75 του Ιωνικού στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν».

Το Περιστέρι εξαργύρωσε την άμυνα του πρώτου ημιχρόνου, όταν κράτησε στους 28 πόντους τον Ιωνικό, παίρνοντας το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +12 (28-40). Η διαφορά που «οικοδόμησαν» οι φιλοξενούμενοι αποτέλεσε «μαξιλαράκι» ασφαλείας στην αντεπίθεση των γηπεδούχων στο τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο αύξησαν την παραγωγικότητα τους και με επιμέρους σκορ 20-13 μείωσαν στο 30΄ σε 48-53.

Έχοντας βρει ρυθμό από τα 6.75, ο Ιωνικός ισοφάρισε στο 31΄ σε 53-53, αλλά το δίδυμο του Περιστερίου Γκάντι και Γκρέι επανέφερε την τάξη, ενώ ο ΜακΛιν από τα 6.75 έγραψε το 61-66 στο 35΄. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση, αλλά η ψυχραιμία της ομάδας του Νίκου Παπανικολόπουλου υπήρξε καταλύτης μέχρι το τελικό 75-80.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Στίβεν Γκρέι με 18 πόντους, ενώ διψήφιοι ήταν και οι Τρε ΜακΛίν (15π.), Μάρβιν Τζόουνς (11π.). Από τον Ιωνικό ξεχώρισε ο Βασίλης Τολιόπουλος με 20 πόντους.

Ιωνικός-Περιστέρι 75-80
ΙΩΝΙΚΟΣ (Κουφός):
Σμιθ 17 (1), Πρίτζετ 2, Φιτζπάτρικ 7, Τολιόπουλος 20 (1), Χουγκάζ 9 (1), Ζάισλοφτ 9 (3), Πετρόπουλος, Βλάχος, Χόλογουελ 11 (1), Τουντζιαράκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Παπανικολόπουλος): Γκάντι 9 (1), Πέτεγουεϊ 8, Βασιλόπουλος 6, Τζόουνς 11, Γκρέι 18 (1), Σκορδίλης, Μαυροκεφαλίδης 5, Αθηναίου 8 (1), Καράμπελας, ΜακΛίν 15 (2).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.