ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Basket League: Αλλαγές στις ώρες έναρξης των δύο εξ αναβολής αγώνων

ΠΑΟΚ - Προμηθέας και Ιωνικός - Ηρακλής

Basket League: Αλλαγές στις ώρες έναρξης των δύο εξ αναβολής αγώνων

Σε αλλαγές στις ώρες έναρξης δύο εξ αναβολής αναμετρήσεων προέβη, με ανακοίνωσή του, ο ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, αντί στις 17:00 το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πατρών στις 27 Απριλίου για την 15η αγωνιστική θα αρχίσει στις 19:15.

Επιπρόσθετα, το τζάμπολ του εξ αναβολής αγώνα της 21ης αγωνιστικής, Ιωνικός-Ηρακλής, θα πραγματοποιηθεί στις 19:15 αντί στις 17:00, στις 27 Απριλίου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα των εξ αναβολής αναμετρήσεων:

* Ο αγώνας ΠΑΟΚ mateco – Προμηθέας για την 15η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 27 Απριλίου με ώρα έναρξης τις 17:00, αντί για τις 19:15, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ΕΡΤ Sports ERT Flix.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

* Η συνάντηση Ιωνικός – Ηρακλής για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα γίνει στο ΔΑΚ Πλάτων την Τετάρτη 27 Απριλίου με ώρα έναρξης τις 19:15, αντί για τις 17:00, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.