ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Ντουράντ: Έδωσε δύο επιλογές στον ιδιοκτήτη των Νετς – Ανταλλαγή ή απόλυση του GM και του προπονητή

Δίλημμα για τον ιδιοκτήτη του Μπρούκλιν

Κ.Ντουράντ: Έδωσε δύο επιλογές στον ιδιοκτήτη των Νετς – Ανταλλαγή ή απόλυση του GM και του προπονητή

Ο σούπερσταρ της ομάδας του Μπρούκλιν, Κέβιν Ντουράντ, επανέλαβε το αίτημά του για ανταλλαγή στον ιδιοκτήτη των Νετς, Τζο Τσάι ξεκαθαρίζοντας στο αφεντικό της ομάδας πως πρέπει να επιλέξει είτε τον KD είτε το δίδυμο των Στιβ Νας, Σον Μαρκς. ζητώτας εμμέσως πλην σαφώς την απόλυση τους.

Η πρόθεση του Κέβιν Ντουράντ να αποχωρήσει μέσω trade από το Μπρούκλιν έχει βαλει τους Νετς σε συναγερμό τις τελευταίες εβδομάδες, με τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ να εξηγεί με νόημα πως «δεν μου αρέσει οι παίκτες να ζητούν ανταλλαγή».

Την ίδια στιγμή, οι ομάδες του ΝΒΑ αδυνατούν να καλύψουν τις απαιτήσεις των Νετς ενώ η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά τον… φευγάτο Ντουράντ ήταν η συζήτηση που έκανε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζο Τσάι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σούπερ σταρ των Νετς ήταν ξεκάθαρος. Αρχικώς, επανέλαβε στον Τσάι το αίτημά του να γίνει trade, εξηγώντας πως ο Τσάι πρέπει να διαλέξει: Είτε τον Ντουράντ, είτε το δίδυμο των Στιβ Νας – Σον Μαρκς, ζητώντας εμμέσως την απόλυσή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.