ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπάσκετ Γυναικών: Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού και έκανε… βήμα τίτλου

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή με ρεκόρ 7-0

Μπάσκετ Γυναικών: Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού και έκανε… βήμα τίτλου

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στην Α1 Γυναικών στο μπάσκετ έκανε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού με 89-74 για την έβδομη αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή με ρεκόρ 7-0 έναντι 6-1 των “πράσινων”. Η ομάδα του Πειραιά έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματά τους στα playoffs.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το ημίχρονο (38-38). Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο, αυτό του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκες έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ και έφτασαν άνετα στη νίκη με διψήφια διαφορά.

Η Έλι Γκούσταφσον με 23 πόντους και 17 ριμπάουντ κυριάρχησε κάτω από τα δύο καλάθια για τον Ολυμπιακό, με την Κάιλ Σουκ να προσθέτει 15 πόντους και την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου 14 πόντους.

Για τον Παναθηναϊκό, η Έμιλι Πότερ είχε 24 πόντους και 9 ριμπάουντ, η Τσάστιτι Ριντ 17 πόντους και η Πηνελόπη Παυλοπούλου 14 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-19, 38-38, 65-54, 89-74.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίμπαρτς): Σταμολάμπρου 14 (2), Σταμάτη 7 (2), Αγιούσο 10 (1), Σπυριδοπούλου 6 (2), Σύρρα 4, Γκούσταφσον 23 (1), Νικολοπούλου 10, Δίελα, Σουκ 15, Βαμβακάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Καπογιάννη): Ριντ 17, Κωτούλα, Παυλοπούλου 14 (2), Πότερ 24 (2), Σωτηρίου 2, Μπουντούρη, Αλεξανδρή 9 (1), Κάρτερ 6 (1), Θεοδωρομανωλάκη, Χαιριστανίδου 2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.