ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μπεν ΜάκΛεμορ: «Δεν είμαι βιαστής – Η αλήθεια θα λάμψει» λέει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ 

«Θα καθαρίσει το όνομά μου»

Μπεν ΜάκΛεμορ: «Δεν είμαι βιαστής – Η αλήθεια θα λάμψει» λέει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ 

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, με θητεία και στο NBA, Μπεν ΜάκΛεμορ, φυλακίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα στις ΗΠΑ, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό και λοιπά σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο 31χρονος γκαρντ, λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ, πήρε θέση δημόσια θέση για την υπόθεση υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορίες δεν ισχύουν και στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια.

«Δεν με κατηγορούν ότι χρησιμοποίησα τη δύναμή μου ώστε να βιάσω κάποιον. Με κατηγορούν ότι είχα σεξουαλική επαφή με ένα άτομο που τώρα υποστηρίζει ότι δεν συναίνεσε. Δεν βίασα τη γυναίκα. Δεν είμαι βίαιος σεξουαλικά. Ποτέ δεν προσπάθησα τέτοιου είδους σχέση όταν καταλάβαινα ότι η γυναίκα δεν ενδιαφερόταν για εμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δικηγόροι μου και εγώ συνεργαστήκαμε πλήρως με την έρευνα απαντώντας σε κάθε αίτημα που μου έκαναν, αμέσως και επαγγελματικά. Η αλήθεια θα λάμψει. Είμαι σίγουρος ότι θα επικρατήσει και το όνομά μου θα καθαρίσει. Ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας ευγνωμονώ όλους και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.