ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντουάιτ Χάουαρντ: Ο πρώην αθλητής του ΝΒΑ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε άνδρα

Τεκμήριο για τις κατηγορίες είναι οι συνομιλίες μεταξύ των δυο ανδρών στο Instagram

Ντουάιτ Χάουαρντ: Ο πρώην αθλητής του ΝΒΑ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε άνδρα

Μπλεξίματα φαίνεται πως έχει ο Ντουάιτ Χάουαρντ ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, αφού ένας άνδρας ονόματι Στίβεν Χάρπερ κατέθεσε μήνυση προς τον πρώην αθλητή του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το «Radar Online» ο Στίβεν Χάρπερ είχε συνομιλίες μέσω instagram με τον Χάουαρντ, με τον γνωστό μπασκετμπολίστα μάλιστα να του ζητά να βρεθούν στο σπίτι που έμενε.

Εκεί σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο πρώην αθλητής των Λος Άντζελες Λέικερς, Φιλαδέλφεια σίξερς, Ορλάντο Μάτζικ ζήτησε από το νεαρό να συνευρεθεί με τον ίδιο και ένα ακόμη άνδρα, με τον Χάρπερ να αρνείται και στην συνέχεια τον Χάουαρντ να τον κακοποιεί σεξουαλικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τεκμήριο για όλα τα παραπάνω είναι οι συνομιλίες μεταξύ των δυο ανδρών στο instagram, με την υπόθεση να αναμένεται να οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να διαλευκανθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.