ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΝΒΑ: Πιθανός προορισμός η Γιούτα για τον Ρ.Γουέστμπρουκ αν αποχωρήσει με ανταλλαγή ο Ν.Μίτσελ

Τα σενάρια γύρω από το όνομα του Ράσελ Γουέστμπρουκ ολοένα και πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα

ΝΒΑ: Πιθανός προορισμός η Γιούτα για τον Ρ.Γουέστμπρουκ αν αποχωρήσει με ανταλλαγή ο Ν.Μίτσελ

To μέλλον του Ράσελ Γουέστμπρουκ ίσως βρίσκεται στην Γιούτα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών. Αυτό πιθανότατα θα συμβεί αν (όπως όλα δείχνουν θα γίνει) αποχωρήσει ο Ντόνοβαν Μίτσελ μέσω ανταλλαγής.

Τα σενάρια γύρω από το όνομα του Ράσελ Γουέστμπρουκ ολοένα και πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα, με τους Γιούτα Τζαζ να είναι ένας ακόμα πιθανός προορισμός αν αποχωρήσει από εκεί ο Ντόνοβαν Μίτσελ, όπως αναφέρει ο Τζέικ Φίσερ του Bleacher Report.

Ο Μίτσελ είναι και αυτός διαθέσιμος για ανταλλαγή, μετά τον Ρούντι Γκομπέρ, με την Γιούτα να πηγαίνει για ολικό rebuild και αν ολοκληρωθεί η μετακόμισή του, με τους Νικς και τους Νετς να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 25χρονο γκαρντ, τότε ο χώρος για τον Γουέστμπρουκ ανοίγει προς τους Τζαζ.

Οι Λέικερς, μάλιστα, θα μπορέσουν πιθανότατα να βάλουν και τον Πάτρικ Μπέβερλι στο ρόστερ τους, δίνοντας και κάποια picks, αν αυτό το σενάριο πάρει σάρκα και οστά καθώς ακόμα βρίσκεται σε θεωρητικό επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρεμπιπτόντως ο Γουέστμπρουκ πριν λίγες μέρες χώρισε τους δρόμους του με τον επί χρόνια μάνατζέρ του, ο οποίος του πρότεινε ως καλύτερη λύση την παραμονή στους Λέικερς για την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.