ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περιστέρι – ΠΑΟΚ: Απίστευτος ο Νίκος Χουγκάζ με 18 πόντους στο πρώτο ημίχρονο

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση

Περιστέρι – ΠΑΟΚ: Απίστευτος ο Νίκος Χουγκάζ με 18 πόντους στο πρώτο ημίχρονο

Ο Νίκος Χουγκάζ είναι το πρόσωπο του αγώνα στην αναμέτρηση του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Έλληνας φόργουορντ έχει σημειώσει στο ημίχρονο του αγώνα 18 πόντους.

Ο «μικρός» τελικός του Super Cup Ελλάδας ανάμεσα σε Περιστέρι και ΠΑΟΚ έχει ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νίκο Χουγκάζ.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας σημειώσει στα πρώτα δυο δεκάλεπτα του παιχνιδιού 18 πόντους με 2/3 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 2/2 βολές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.