ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βινς Κάρτερ: Ένοπλοι ληστές «μπούκαραν» στο σπίτι του και έφυγαν με 100.000 δολάρια

Όλη η οικογένια βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα

Βινς Κάρτερ: Ένοπλοι ληστές «μπούκαραν» στο σπίτι του και έφυγαν με 100.000 δολάρια

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Βινς Κάρτερ στην Ατλάντα και υπό την απειλή όπλων απέσπασαν 100.000 δολάρια. Η γυναίκα του Κάρτερ και τα δύο τους παιδιά κρύφτηκαν σε μία ντουλάπα καλώντας την αστυνομία αλλά οι ληστές βρήκαν σε μια τσάντα 100.000 δολάρια και πολύτιμα αντικείμενα τα οποία και απέσπασαν.

Ο πρώην άσος του NBA και μέλος επί χρόνια της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ με την οποία είχε κερδίσει το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ (2000) είδε ένοπλους άνδρες να εισβάλουν από το παράθυρο στο σπίτι και να τον απειλούν.

Κανένα μέλος της οικογένειας Κάρτερ δεν τραυματίστηκε. Η αστυνομία έφτασε γρήγορα και εντοπίστηκαν και δατχυλικά αποτυπώματα. Έξω από το σπίτι του βρέθηκαν 16.000 δολάρια τα οποία έπεσαν από τους ληστές πάνω στην προσπάθεια τους να διαφύγουν ενώ πληροφορίες αναφέρουν και για εντοπισμό δύο όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ένα από τα οποία είναι δηλωμένο στο όνομα του Βινς Κάρτερ.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.