ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ίκερ Κασίγιας έσβησε την ανάρτηση που δήλωνε «γκέι» λίγες ώρες μετά

Το Τweet ανέβηκε στις 15:10 ώρα Ελλάδας και σβήστηκε περίπου στις 16:40

Ο Ίκερ Κασίγιας έσβησε την ανάρτηση που δήλωνε «γκέι» λίγες ώρες μετά

Τον γύρο του κόσμου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση πως ο Ίκερ Κασίγιας είναι γκέι σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο twitter.

Ο τερματοφύλακας αποκάλυψε πως είναι γκέι, και συγκεκριμένα έγραψε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω να με σεβαστείτε, είμαι γκέι, καλή εβδομάδα

Πάντως, ο επίσης σπουδαίος ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, σχολίασε χιουμοριστικά ότι ήρθε η ώρα να αποκαλύψει την ιστορία τους.

Το Τweet ανέβηκε στις 15:10 ώρα Ελλάδας και σβήστηκε περίπου στις 16:40, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ακόμα ο λόγος.

Το συγκεκριμένο μήνυμα εμφανίστηκε μόνο στο λογαριασμό Twitter του Κασίγιας και όχι στα υπόλοιπα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που χρησιμοποιεί, με συνέπεια να προκληθούν ερωτήματα στον Τύπο της χώρας σχετικά με το τι μπορεί να προκάλεσε εξ αρχής την εμφάνισή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο Ίκερ Κασίγιας ήταν παντρεμένος με την αθλητικογράφο Σάρα Καρμονέρο από το 2016 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Πέρυσι, τον Μάρτιο ανακοινώθηκε πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.