ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα μόνο για λίγες ώρες – “Κάηκε” από το twitter του

Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα μόνο για λίγες ώρες – “Κάηκε” από το twitter του

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη παραμονές του 2016 στην Ισπανία αποδεικνύοντας πως η έκθεση στα social media αλλά και έκφραση άποψης όσον αφορά πολιτικές πεποιθήσεις, καταστρέφουν καριέρες.

Η Μπαρτσελόνα Β’ προχώρησε ένα ντεμαράζ μεταγραφών, αποκτώντας έξι ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους, ο Σέρζι Γκουαρντιόλα. Ο 24χρονος επιθετικός από τη Μαγιόρκα, ο οποίος δεν έχει καμία συγγενική σχέση με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ήταν ένας από τους έξι που υπέγραψαν το νέο τους συμβόλαιο και φωτογραφήθηκαν με το στιλό στο χέρι.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, φίλοι της ομάδας ανακάλυψαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, μηνύματα από ένα παλιότερο ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα (πριν δύο χρόνια), στο οποίο έπαιρνε ξεκάθαρα θέση υπέρ της Ρεάλ και κατά της Καταλονίας.

«Δεν θα έπαιρνα ποτέ τον Μέσι στην ομάδα μου. Καταστρέφει το παιχνίδι. Εμπρός Ρεάλ Μαδρίτης, Πουτ@ν@ α Καταλονία» είχε γράψει χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής ξεχνώντας προφανώς να διαγράψει το σχετικό μήνυμα. 

  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τηλέφωνα στα γραφεία της ομάδας «έσπασαν» από αγανακτισμένους οπαδούς της ομάδας και η διοίκηση αναγκάστηκε να ακυρώσει τη μεταγραφή, σπάζοντας το συμβόλαιο του παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.