ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρότζερ Φέντερερ: «Ίσως ο Ναδάλ να τελειώσει ως ο καλύτερος όλων των εποχών»

Ρότζερ Φέντερερ: «Ίσως ο Ναδάλ να τελειώσει ως ο καλύτερος όλων των εποχών»

Ο Ρότζερ Φέντερερ υποκλίθηκε στον Ράφαελ Ναδάλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Μπουένος Άιρες στα πλαίσια της λατινοαμερικάνικης περιοδείας του ο Ελβετός τενίστας ανέφερε για τον Ισπανό πως ίσως να τελειώσει την καριέρα του ως ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών. Μάλιστα, τόνισε πως είναι σπουδαίος και ως άνθρωπος και ως αθλητής και πως έχει μάθει πολλά από εκείνον.

“Είναι σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος αθλητής. Ποιος φανταζόταν πως θα μπορούσε να τερματίσει στο Νο1 του κόσμου 11 χρόνια μετά την πρώτη φορά που το έκανε; Όλοι έλεγαν πως εξαιτίας των τραυματισμών του δεν θα έκανε μεγάλη καριέρα και δεν θα μπορούσε να είναι σε καλή κατάσταση,. Ο ίδιος όμως βρήκε τρόπο να κάνει μια μεγάλη χρονιά, να κερδίσει δυο Grand Slam και να φτάσει τα 19.

Έχω μάθει πολλά από εκείνον και πρόκειται για ένα σπουδαίο πρωταθλητή, ο οποίος κάνει πολύ καλό στο άθλημα. Είμαι χαρούμενος που έχω μοιραστεί μαζί του τις μάχες στο Wimbledon, στο Roland Garros και στο Australian Open. Ίσως, να τελειώσει την καριέρα του ως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών”, ανέφερε ο Φέντερερ για τον Ναδάλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.